Androidworld
Tabletworld

Personal Shopping Assistant (Unreleased)

Microsoft Corporation


De Personal Shopping Assistant is ontwikkeld door medewerkers van The Microsoft Garage, een afdeling waar veel geëxperimenteerd wordt en zo nieuwe dingen ontstaan. Deze winkelassistent is al een tijdje beschikbaar als browser-extensie maar nu ook als vroege versie in de Play Store te zien.


Wat de Personal Shopping Assistant van Microsoft feitelijk doet, is controleren of je aan het online winkelen bent. Zodra je ergens naar hebt gezocht, wordt het product toegevoegd aan de app. Hiervoor vraagt de app je wel eerst de browser-extensie te installeren je desktop. Vervolgens zijn de producten in de tab 'Browsed' te zien en krijg je een notificatie als het product in de aanbieding is of als de prijs wordt gewijzigd. Daarnaast krijg je aanbevelingen van andere webwinkels waar het product ook te koop is. Microsoft wil er zo voor zorgen dat je gegarandeerd de beste koopjes vindt. Dit is een functie die we ook kennen van de Google-app waarin af en toe ook prijswijzigingen worden getoond van producten waar je naar gezocht hebt.


Producten kunnen worden opgeslagen in lijsten en gedeeld, maar ook worden verwijderd uit de app. De lijsten zijn daarnaast weer te delen met anderen. Daarnaast worden ze gesynchroniseerd tussen al je apparaten.

Op zoek naar interessante apps? Klik dan hier om een willekeurige app te blenden!


Screenshots

  • Personal Shopping Assistant (Unreleased)
  • Personal Shopping Assistant (Unreleased)

Download

Personal Shopping Assistant (Unreleased)
Er zijn nog geen artikelen over Personal Shopping Assistant (Unreleased).
Specificaties
Package name com.microsoft.psa
Play Store Rating 4.00
Grootte Verschilt
Versie Verschilt