Androidworld
Tabletworld
Tegra Note
  • Tegra Note

NVIDIA Tegra Note 7

De NVIDIA Tegra Note 7 is een tablet met een 7 inch beeldscherm wat door NVIDIA zelf ontwikkeld is maar niet zelf verkocht zal worden. Andere hardware-partners zullen voor de verkoop in verschillende delen in de wereld gaan zorgen.

Scherm en afmetingen
Schermgrootte 7 inch
Schermresolutie 1280 x 800
Opslag
Opslag 16 GB
SD-kaartslot True
Camera
Cameraresolutie achterkant 5 megapixel
Cameraresolutie voorkant 0,2 megapixel
Flits Nee
Specificaties
Besturingssysteem Android
Androidversie Android 4.2 (Jelly Bean)
Chipset Tegra 4
Processorkernen Quad-core
Processor Cortex-A15 CPU
Colin Baak
20 januari 2014 12:00 uur
De NVIDIA Tegra Note heeft een adviesprijs van slechts $ 199, maar het apparaat is alleen niet officieel te verkrijgen in Nederland of België. Toch konden we het niet laten om er eentje te importeren vanuit het Verenigd Koninkrijk. Deze is inmiddels uitgebreid bekeken en het is dan ook tijd voor een review van deze kleine krachtpatser.
Alles over NVIDIA Tegra Note 7
Colin Baak
10 januari 2014 10:23 uur
NVIDIA heeft van de week zijn nieuwe Tegra K1-chipset gepresenteerd op de CES in Las Vegas. Deze nieuwe chipset is weer een stuk krachtiger dan de huidige Tegra 4-soc en NVIDIA heeft nu een nieuwe referentie-tablet getoond. Deze tablet is bedoeld om de kracht en mogelijkheden van de nieuwe hardware te laten zien.
Alles over NVIDIA Tegra Note 7
Colin Baak
03 januari 2014 11:13 uur
Soms wordt er een apparaat gepresenteerd, waarvan het intern lichtelijk gaat kriebelen. Veelal is dat in het buitenland, kun je het niet van te voren bekijken en bevoelen en is er vaak lastig aan te komen. De NVIDIA Tegra Note is voor mij zo'n apparaat, maar inmiddels ligt die voor me op tafel en is het tijd voor de eerste indrukken.
Alles over NVIDIA Tegra Note 7
Colin Baak
19 november 2013 19:01 uur
De nieuwe Nexus 7 steelde de show in 7 inch tabletland in 2013, met krachtige hardware en goede reviews. Toch komt er nog een interessante 7 incher om de hoek kijken, de NVIDIA Tegra Note, die draait op de nieuwe Tegra 4 chipset van NVIDIA zelf.
Alles over NVIDIA Tegra Note 7