Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 27 april 2012 18:55 uur

Android 4.0 voor de Sony Tablet S

Zoals beloofd heeft Sony voor de Tablet S en de Tablet P ook een upgrade naar de laatste versie van Android gemaakt. De Tablet S is deze week als eerste aan de beurt om Android´s Ice Cream Sandwich te ontvangen. Dexze 4.0 versie van Android heeft het beste van de 2.3 versie op de Android telefoons en de 3.2 versie op de Android Tablets. Met deze update krijg je verbeterd notoficatie centrum aan de onderzijde van je tablet en kun je de notificaties een voor een wegvegen. Daarnaast kun je vanaf het unlockscherm direct naar de camera gaan.

Android 4.0

Sony heeft er ook wat van zichzelf in gestopt want de bezitters van de Sony Tablet S kunnen nu ook gebruik maken van een mini-apps aan de onderzijde van het scherm. Deze kleine applicaties bevatten een calculator, een  kleine browser en een mini-afstandsbediening. Deze mini-apps kun je overal op het scherm plaatsen zodat je er geen last van hebt. Op de homepage kun je icoontjes bij elkaar slepen om er een mapje van te maken, zo krijg je een veel beter overzicht op je beeldscherm. Door de Power en de Volume zachter knop beide ingedrukt te houden kun je ook ook op de Tablet S een screenshot maken. Al deze zaken en meer kun je op de onderstaande video nog een bekijken.

Video

Wanneer er lezers zijn met een Sony Tablet S die de update naar Android 4.0 al gehad hebben, laat ons even weten hoe deze bevalt.

Bron: Androidpolice

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden
 • henk

  de 4.0.3 update is inmiddels binnen, en werkt soepeltjes. was al meer dan tevreden (afgezien van de ellenlang durende opstartprocedure) over de S, maar nu nog meer. Nieuwe fotobewerkingapplicatie werkt ook gladjes.

  • Bert

   Sinds 31 mei hebben wij de update ( 4.0.03) ook binnen. Zo te zien werkt alles naar behoren.
   Merk dat Blueray nu iets beter werkt.
   Wat mij opviel is dat de update er heel soepel op ging en niet echt lang duurde. Eerdere updates duurde langer om te installeren.

   • Bosgrot

    Hallo, sorry dat ik stoor. Ik heb waarschijnlijk de updat niet goed geinstalleerd.
    Kan ik hem er ook uitgooien en opnieuw downloaden? Ik heb al geprobeerd het aparaat te resetten naar fabrieksinstelling maar dat lukt ook niet. Kunt U advies geven?