Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 29 april 2012 10:30 uur

Archos Child Pad, tablet voor de kleine

Tablets zijn uitermate geschikt voor kinderen. Het grote scherm, de iconen met vaak felle kleuren en de instinctieve handelingen worden heel snel begrepen door de mini-mens. En omdat de toekomst alleen maar uit beeldschermen zal bestaan en omdat je niet wil dat je dreumes er met je high-end iPad of Asus Transformer vandoor gaat heeft Archos een speciale tablet voor kinderen op de markt gebracht.

 Archos Child Pad

Belangrijkste aan de  Archos Child Pad is dat deze duidelijk is ontworpen voor deze doelgroep. Ik heb zelf geen kinderen maar ik weet dat een tablet niet alleen gebruikt zal worden om K3 te bekijken maar ook als frisbee en om het laatste restje Olvarit overheen te smeren.

Daarom bestaat de  Archos Child Pad helemaal uit een goede kwaliteit plastic wat mama of papa makkelijk kan afnemen. Het beeldscherm is resistief en dat is in dit geval heel erg goed, want de kleine is natuurlijk nog een beetje motorisch gestoord en probeer een dreumes van 11 maanden maar eens uit te leggen dat ze niet te hard moeten drukken.  Dit model zal vooral gebruikt worden om de leuke en schattige filmpjes te draaien, daarnaast staan er in de Play store genoeg educatieve spelletjes. Het interne geheugen bedraagt 4 GB en kan eventueel met een miniSD worden uitgebreid, dus de rit naar Spanje kan in stilte worden volbracht.

Video

De 7 inch 800*400  Archos Child Pad is voorzien van de allerlaatste versie van Android (4.0) en gaat voor €99,99 over de toonbank.

Bron: Engadget

 
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden