Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 25 februari 2012 08:39 uur

Asus MWC teasers beloven veel kleur en mogelijkheden

Teasen is plagen en dat is nu juist wat de korte filmpjes van Asus doen. Deze week zijn er twee korte video's op het web verschenen die een hint moeten geven naar wat we kunnen verwachten tijdens het Mobile World Congress in Barcelona wat aanstaande zondag zal starten met een reeks persconferenties. In tegenstelling tot Sony en HTC zal Asus zijn persconferentie niet op zondag houden maar op maandag 11.00.  We zullen in ieder geval de onthulling zien van twee nieuwe Transformers,een Prime met een HD-scherm zijn en een budget-Prime met iets lagere specificaties als de eerste Transformer Prime. Daarnaast zullen we ook de MeMo 7 inch gaan zien.

Teasers

De eerste teaser verteld ons dat we twee keer zoveel detail en dus twee keer zoveel plezier zullen krijgen. We kunnen ervan uitgaan dat ze hiermee de Transformer Prime tablet mee bedoelen die zal uitkomen met een andere body vanwege het GPS-signaal en een HD scherm.

httpv://www.youtube.com/watch?v=81FDcFtPZqs

Teaser nummer twee geeft weer een aantal hints wat betreft kleur, eindeloze mogelijkheden en creativiteit. Dat kan ook op de Transformer Prime met HD scherm slaan of we moeten het zoeken in de kleuren en variaties van de devices die uitgaan komen. Misschien dat de Asus MeMo, de 7 inch tablet met quad-core en Android 4.0, in verschillende thema's zal worden gepresenteerd, of we gaan nog een aantal telefoons zien van Asus.

httpv://www.youtube.com/watch?v=APceHmM6D84

Bron: The Verge

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden