Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 03 mei 2012 09:17 uur

E FUN 7S tablet met Android 4.0 voor $130, helaas zonder Play

E FUN sluit zich aan bij de trend om een goedkope tablet met (redelijk) goede specs in de markt te zetten. De 7S die voluit Nextbook Next 7S tablet heet is een 7 inch tablet met een 800x480 scherm. Volgens het persbericht is de 7S is een fantastisch moederdag kado en dat zou best wel eens kunnen kloppen. Deze 7 inch tabket is voorzien van een 1 HHZ processor en een camera aan de voorzijde. De interne opslag is 4GB groot en als dat niet genoeg is kun je het uitbreiden via de micro SD kaart. Via de USB 2.0 poort kan mama allerlei extra's inprikken  en met Android 4.0 heeft ze de laatste versie van het Android besturingssysteem.

Nadeel

Het enige nadeel is dat de 7S geen Google Play heeft en dat je moeder de apps uit alternatieve winkels moet halen zoals die van Barnes & Noble en GetJar. Jammer want dan geef je de belangrijkste vrouw in je leven net niet de tablet ervaring die ze verdient. Maar voor $130 mogen we over de prijs niet klagen.

Bron: Engadget

   
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden