Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 30 april 2012 12:30 uur

Gerucht: Samsung werkt aan dual screen Galaxy Tab

Waar Samsung de laatste tijd ongelooflijke sucessen behaald op het gebied van de smartphones, heeft het op het gebied van de tablets nog wel wat werk te verzetten. Alhoewel het Koreaanse bedrijf al een heel scala van tablets in de markt heeft gezet resulteert dat nog niet in een groot marktaandeel. Deels door te hoge prijzen, de iPad, issues met Android en de concurrentie van Asus en de Amazon Kindle Fire staat Samsung net boven de middenmood. Maar bij Samsung zit men niet bij de pakken neer en werken ze hard aan een volgende tablet.

Dual screen

Er is een patent door Samsung aangevraagd voor een tablet met twee 7 inch schermen die samengevouwen kunnen worden. Het geheel doet sterk denken aan de Tablet P van Sony die in Nederland totaal niet van de grond is gekomen. Men denkt dat Samsung met deze dual screen meer de zakelijke markt op wil waar de Sony Tablet P meer de entertainment kant op ging. Binnen de zakelijke markt zou men 1 scherm kunnen gebruiken als virtuele toetsenbord en het andere als het display. Op de tekening is nog een accessoire te zien wat het best omschreven kan worden als een afstandsbediening. Deze afstandsbediening zou voor de zakelijke markt weer ideaal zijn bij bijvoorbeeld presentaties.

Bron: Galaxy Insider

 
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden