Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 04 juni 2011 10:35 uur

Ipad2-mania: Verkoop een nier of rijd je auto de Apple store binnen

Misschien moeten we zo nu en dan eens buiten ons eigen lichaam treden en onszelf een dagje observeren, je zou waarschijnlijk buikpijn hebben van het lachen want de mens doet gekke dingen voor gadgets. Van huis uit heb ik geleerd dat als je iets wilt hebben je moet werken en sparen, maar er zijn altijd mensen die nooit dat geld zullen hebben of geen zin hebben om te werken. Wat doe je dan?

Ik heb er toch 2

Een Chinese jongen van 17 jaar wilde zo graag een iPad2 en een iPhone dat hij er werkelijk alles voor over had om deze items te bemachtigen. Hij verkocht zijn nier aan een orgaan handelaar voor iets meer van €2000 zodat hij zijn gadgets kon kopen. Helaas voor hem kwam zijn moeder erachter, maar toen was het te laat. Wij vinden het een zieke gedachte.

Drive-in Apple Store

Een overvaller nam het spreekwoord "met de deur in huis vallen"wel heel erg letterlijk in Greensboro. Hij parkeerde zijn gestolen Honda midden in de lokale Apple Store nadat hij de glazen gevel aan stukken had gereden. Volgens de politie had de overvaller een wit shirt en een wit masker op, de  beveiliging noemde het een wit ninja kostuum. Helaas voor de overvaller moest hij de winkel verlaten zonder zijn buit.

Afbeeldingen

Bron : AD, TNW
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden