Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Tabletworld 17 februari 2011 10:43 uur

Demonstratie: Motorola Xoom #mwc11

De Motorola XOOM is de eerste tablet in de geschiedenis die Honeycomb draait. Dit heeft voor vele publiciteit gezorgd voor zowel de tablet als Honeycomb, aangezien de nieuwste Androidversie en vele nieuwe apps gepresenteerd werden door middel van deze tablet.

Mobile World Congress

Doordat hij zoveel gebruikt wordt voor het presenteren van applicaties en andere zaken, is de tablet niet weg te denken bij het Mobile World Congress (al helemaal niet bij de Android stand). Tabletworld was er bij en we hebben een video gemaakt waarbij de Motorola XOOM gedemonstreerd wordt.

httpv://www.youtube.com/watch?v=ppCJSVdj-mQ

Specificaties

Misschien dat het weer een tijd geleden is dat je de specificaties van deze tablet gelezen hebt, vandaar dat we deze even opnieuw de revue laten passeren om je geheugen op te frissen. De Motorola XOOM zal draaien op de populaire nVidia Tegra 2 1GHz processor. Daarnaast zal het 1GB aan ram, 32GB intern geheugen, mini-HDMI, Bluetooth, 3G en USB 2.0 bevatten. Het besturingssysteem zal je ongetwijfeld niet ontgaan zijn, want dat is namelijk het nieuwe Honeycomb (Android 3.0) speciaal geoptimaliseerd voor tablets. De Motorola XOOM zal in het tweede kwartaal in Europa te verwachten zijn. Of hij ook specifiek in Nederland in de verkoop zal gaan, is nog geen duidelijkheid over. Wel zal hij waarschijnlijk voor een prijs van ongeveer $700,-  over de toonbank gaan.

Foto's

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Tabletworld

Al het nieuws over tablets.

Reacties

Bezig met laden