Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 17 april 2012 10:25 uur

Nieuwe tablets van ASUS vanaf mei in de winkels

Tijdens de Milan Design Week 2012 heeft ASUS op zijn stand de prijzen en release-data bekend gemaakt van zijn nieuwe tablets. De datums zijn gegeven voor de release op de Italiaanse markt maar we kunnen er van uitgaan dat deze ook voor de rest van Europa gaan gelden en wedus dan ook in Nederland de nieuwe producten in de winkels kunnen gaan vinden. 

ASUS Padfone

De Padfone heeft er een jaar over gedaan om eindelijk op de markt terecht te komen, wat best mag voor zo een innovatief concept. Deze hybride combineert de smartphone en de tablet op een originele manier en wanneer je het toetsenbord-dock er ook nog bij koopt heb je ook een complete notebook. Tijdens de MWC in Barcelona hebben we wel gemerkt dat het gewicht van de Padfone aan de hoge kant is en dat deze tablet niet voor iedereen geschikt zal zijn. Het is wel een goede oplossing voor iemand die een all-in-one oplossing zoekt.

De prijs voor de Padfone zal niet gering zijn. Wanneer hij midden mei zal uitkomen mag je daar €700,- voor neertellen en wanneer je het toetsenbord dock erbij wilt hebben dan kost je dat nog eens €150,-.

Transformer Pad Infinity

De Infinity is de HD versie van de Transformer Prime zoals deze nu reeds in de winkels ligt. Deze tablet zal voorzien zijn van een 1920×1200 HD Super IPS+-display en een quad-core processor.De Transformer Pad Infinity zal op 10 juni voor €600,- in de winkels liggen, daarvoor krijg je een WiFi-model met 64GB intern geheugen. Er zullen geen 3G modellen van de Infinity op de markt komen.

Transformer Pad 300

Het instapmodel van de Transformer Pad range is de Pad 300. Deze tablet zal in verschillende kleuren uitkomen voorzien van 32GB intern geheugen en een quad-core processor. De WiFi-versie zal voor €400,- in de derde week van mei in de winkels liggen. Voor €100,- meer krijg je de 3G versie mee naar huis.

Alle bovenstaande modellen zijn voor €150,- te voorzien van het welbekende toetsenbord-dock.

Bron: Phandroid

 
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden