Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 26 februari 2012 00:36 uur

RIM voegt Android-apps zonder toestemming toe aan de BlackBerry App World

De ontwikkelaars van de Dolphin HD browser kwamen er bij toeval achter dat hun applicatie was toegevoegd aan de BlackBerry App World terwijl ze hier heen toestemming voor hadden gegeven. Het blijkt dat een derde partij de applicatie bij de App World van BlackBerry hebben aangemeld. En de Dolphin Browser is niet de enige, steeds meer ontwikkelaars komen erachter dat hun app zonder toestemming is aangemeld en opgenomen.

Handster

Het bedrijf wat verantwoordelijk is voor de niet-geautoriseerde apps in de BlackBerry App World is Handster. Dit bedrijf verzameld en verdeeld applicaties over verschillende platformen en hebben nu enkele honderden apps zonder toestemming naar de App World van RIM gebracht. Momenteel is Handster alle applicaties aan het controleren en zo nodig toestemming te vragen aan de ontwikkelaars.

Bron: Electronista

 
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden