Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 15 april 2012 08:17 uur

Samsung Galaxy Tab 2 serie vanaf 22 april in de USA te koop

Naast de Galaxy Note 10.1 heeft "Sammy"tijdens de MWC in Barcelona nog twee nieuwe tablets laten zien. De Galaxy Tab 2 in 7 inch en 10.1 inch zijn de opvolgers van de reeds bestaande modellen, deze worden  momenteel goedkoper aangeboden als voorbereiding op de nieuwe generatie. Samsung heeft ervoor gekozen om de nieuwe Tab serie het eerst in Amerika te gaan uitbrengen. De 7 inch zal op 22 april in de schappen liggen en op 8 mei zal zijn/haar grote broer volgen.

Samsung Galaxy Tab 2 (7 inch)

Na wat tussenmodellen als de Tab 7 Plus is dit de eerste echte opvolger van de (wat mij betreft) legendarische Galaxy Tab 7 inch. Met dit toestel heeft Samsung namelijk als eerste een serieuze Android op de markt gezet, we vergeten nog wel eens dat Samsung in deze eigenlijk wel een pionier was. Deze editie zal vooral gebruikers moeten weghalen van de Ereaders markt, want hij zal erg vriendelijk geprijsd zijn. Voor $250 krijg je een 7 inch tablet met een  1024x600 TFT display, 1 Ghz processor, 1GB RAM, 8 GB interne opslagruimte wat uit te breiden is met een microSD kaart. Foto's maken doe je met een 3.2 megapixel camera en videobellen met de VGA camera aan de voorzijde.

Samsung Galaxy Tab 2 (10.1 inch)

De grotere broer heeft bijna dezelfde specificaties als de 7 inch tablet. Het beeldscherm meet 1280x800 en er is 16GB aan intern geheugen. Ook aan deze tablet is niet duur, voor circa $400 mag je hem vanaf 8 mei meenemen uit de winkel.

Beide tablets zullen voorzien zijn van Android 4.0 en de Samsung Touchwiz User Interface.

Hint

Aan het einde van het persbericht waarin Samsung deze twee tablets heeft aangekondigd staat nog een interessante zin die ons erg nieuwsgierig maakt.
Take Note... Stay tuned for more information on other additions to the Galaxy Family.
Het is een duidelijke hint naar de release van de Samsung Galaxy Note 10.1 waar we gisteren al over schreven. Bron: Androidpolice
Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden