Androidworld
Tabletworld
Nieuws
Dim Vleugel 07 maart 2012 19:42 uur

Yitoa M9704 tablet met ICS en toetsenbord case

Op de Cebit worden tussen de diverse prullaria ook nog wel eens devices gevonden die het beschrijven waard zijn. Dat geld voor de Yitoa M9704, een tablet van Chineese fabrikaat waar op het eerste gezicht gelijk een aantal zaken opvallen. Dat is ten eerste de Android 4.0 versie die op de tablet draait en daarna de case die gelijk ook als toetsenbord gebruikt kan worden. Geen originele zaken, maar wel goed om te zien dat dit verwerkt zit in de M9704 voor een aantrekkelijke prijs.

Yitoa M9704

De tablet met een 9.7 inch scherm heeft 1024 x 768 pixels en is aan de voorzijde voorzien van een eenvoudige 0.3 megapixel camera, aan de achterzijde vindt je een niet veel grotere 2 megapixel camera om foto's mee te nemen. De  processor is een 1.2Ghz Cortex A8 procerssor met 1 Gb aan RAM. Aan de zijkant zit een HDMI aansluiting en een USB aansluiting en dan heb je nog de case die gelijk via Bluetooth als toestenbord kan fungeren. Er zal geen 3G versie van dit device komen, je kunt alleen connecten via de WiFi, maar in een wereld waar we tegenwoordig op elke straathoek gratis verbinding moeten (gaan) krijgen moet dat geen probleem zijn.

Afbeeldingen

De verkoopprijs van deze tablet is $120, maar dan moet je er wel 1000 kopen. De winkelprijs, als we hem ooit hier gaan zien, zal dan wel rond de €250 liggen. Nogmaals de kans dat we deze tablet ooit zien is zeer onwaarschijnlijk, maar goed om te weten dat men in het oosten ook bezig is met mooie spullen maken.

Bron: Engadget

Spelfouten, taalfouten of inhoudelijke fouten ontdekt? Stuur dan een mailtje naar de auteur van dit artikel!

Dim Vleugel

Co-Founder Androidworld.nl, ondernemer, eerste telefoon was een Panasonic op het ATF netwerk, Android vanaf de eerste minuut. Ondernemer, creatief en sociaal over-actief op twitter, Google+ en Facebook. Galaxy Nexus, Transformer, Nexus 7, Nexus 4

Reacties

Bezig met laden