Androidworld
Review artikelen

Review artikelen

Rens Blom
07 mei 2016 10:00 uur
De Sony Xperia M5 is een mid-range smartphone gericht op fotografieliefhebbers. Hij draait op Android 5.1 en gaat prijstechnisch de concurrentie aan met onder meer de Nexus 5X en Moto X Play. Of de Xperia M5 als winnaar uit de bus komt, lees je in deze review.
Alles over Sony Xperia M5
Colin Baak
01 april 2015 19:00 uur
De Dell Venue 11 Pro behoort tot de 7000-reeks van Windowstablets van Dell, draait op Windows 8.1 Pro en heeft een Intel-processor aan boord. Je kunt het apparaat ook gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld het optioneel verkrijgbare toetsenbord, zodat je een 'laptop' in handen hebt. Hoe dat bevalt lees je in deze review.
Alles over Dell Venue 11 Pro HD
Tom Enthoven
29 november 2014 12:00 uur
Een van de tablets waar we de afgelopen maanden bij Tabletworld het meest naar uitkeken is de Sony Xperia Z3 Tablet Compact. Is de kleine tablet met de grote naam zo goed als we hoopten? Je leest het in deze review!
Alles over Sony Xperia Z3 Tablet ...
Tom Enthoven
26 oktober 2014 11:00 uur
Aanschouw de ASUS Transformer Pad (TF103C), een hybride tablet met Android 4.4, een stijlvol toetsenbord en een Intel Bay Trail-processor. Is dit een echte laptop-killer? Lees het in deze review.
Tom Enthoven
02 augustus 2014 14:00 uur
De uitdrukking 'goedkoop is duurkoop' gaat tegenwoordig allang niet meer altijd op. Steeds vaker komen fabrikanten met tablets op de proppen die voor een grijpstuiver over de toonbank gaan. De ASUS MeMO Pad 7 (ME176CX) is zo'n budget-vriendelijke tablet. Is de MeMO Pad 7 het prijskaartje van 149,- euro waard?
Alles over ASUS Memo Pad 7
Tom Enthoven
22 mei 2014 12:00 uur
Is het een tablet? Is het een laptop? Eigenlijk is de HP Spectre 13 X2 een beetje van beiden en daarom is het interessant om eens uit te zoeken hoe we dit apparaat nou eigenlijk moeten kwalificeren. Officieel noemt HP dit hybride toestel een ultrabook, wij bekeken eens of die titel wel klopt.
Alles over HP Spectre 13 X2
Colin Baak
14 mei 2014 14:14 uur
De QODE thin type keyboard case voor de iPad Air van Belkin is een extern toetsenbord welke via Bluetooth verbonden kan worden aan de iPad. De looks matchen met de iPad Air, het toetsenbord bevat verschillende sneltoetsen en in dit artikel hebben wij deze case aan de tand gevoeld.
Tom Enthoven
30 januari 2014 19:00 uur
Dat Samsung lekker meedoet in de tabletmarkt moge duidelijk zijn. De Galaxy-serie bulkt van van de tablets en smartphones die allemaal traditiegetrouw op besturingssysteem Android draaien. Samsung heeft echter ook een ATIV-lijn die bestaat uit tablets met het Windows-besturingssysteem. De jongste telg uit deze serie is de ATIV Tab 3.
Alles over Samsung ATIV Tab 3
Colin Baak
20 januari 2014 12:00 uur
De NVIDIA Tegra Note heeft een adviesprijs van slechts $ 199, maar het apparaat is alleen niet officieel te verkrijgen in Nederland of België. Toch konden we het niet laten om er eentje te importeren vanuit het Verenigd Koninkrijk. Deze is inmiddels uitgebreid bekeken en het is dan ook tijd voor een review van deze kleine krachtpatser.
Alles over NVIDIA Tegra Note 7
Dim Vleugel
18 januari 2014 12:00 uur
Lenovo maakt niet alleen maar laptops, computers en monitoren, maar ook smartphones en tablets. In deze review is de Lenovo IdeaTab A3000 eens goed bekeken.
Alles over Lenovo ideatab A3000
Colin Baak
03 januari 2014 11:13 uur
Soms wordt er een apparaat gepresenteerd, waarvan het intern lichtelijk gaat kriebelen. Veelal is dat in het buitenland, kun je het niet van te voren bekijken en bevoelen en is er vaak lastig aan te komen. De NVIDIA Tegra Note is voor mij zo'n apparaat, maar inmiddels ligt die voor me op tafel en is het tijd voor de eerste indrukken.
Alles over NVIDIA Tegra Note 7
Colin Baak
23 december 2013 20:00 uur
Begin december ontvingen wij de Kobo Arc 10 HD op de redactie en de eerste indrukken waren erg positief. Hierover schreven we begin december al, maar inmiddels hebben wij het apparaat uitgebreid aan de tand gevoeld. In onze eerste indrukken spraken we over een 'nu al machtig apparaat' en is dat na een tijd gebruikt te hebben nog hetzel...
Alles over Kobo Arc 10 HD
Tom Enthoven
15 december 2013 12:51 uur
Het is nog maar een jaar geleden dat Samsung de Galaxy-serie uitbreidde met de Galaxy Note 10.1 en daarmee zette het Zuid-Koreaanse bedrijf meteen de snelste tablet van 2012 op de markt. Sinds een ruime maand is er al weer een opvolger voor die tablet: de Note 10.1 2014 Edition.
Alles over Samsung Galaxy Note 10...
Dim Vleugel
08 december 2013 18:44 uur
Merkloze of tablets van onbekende merken zijn niet lang meer per definitie slecht. Tegenwoordig koop je zelfs producten van nieuwe kleine merken die mee kunnen met de producten van de grote merken. Deze tablet van 239 euro is daar een goed voorbeeld van.
Alles over NexTec TX120
Colin Baak
04 december 2013 19:00 uur
De tabletmarkt wordt alsmaar groter en groter. Iedereen heeft er eentje, wil er eentje of kent wel iemand met een tablet. LG wil op deze markt ook een graantje meepikken en denkt dat te kunnen doen met zijn LG G Pad 8.3. Een tablet met een 8,3 full hd-scherm, snappy hardware en een adviesprijs van € 299. Maar hoe bevalt deze G Pad 8.3 ...
Alles over LG G Pad 8.3
Maarten Blonk
26 november 2013 19:55 uur
Een jaar geleden introduceerde Apple de iPad mini. Zoals de naam het al zegt; we hebben het over een kleine iPad. In plaats van 9,7 inch is het scherm van de mini 7,9 inch. Een handzamer en vooral goedkoper product. Afgelopen week lanceerde Apple de opvolger van de iPad mini.
Alles over Apple iPad mini Retina